Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

21 ročný vodič šoféroval v čase zákazu, teraz mu hrozia 2 roky väzenia

reklama:
21 ročný vodič šoféroval v čase zákazu, teraz mu hrozia 2 roky väzenia

24. mar 2021 TASR – Trest odňatia slobody až na dva roky hrozí 21-ročnému vodičovi z okresu Bánovce nad Bebravou, ktorý mal šoférovať, aj keď mu to rozhodnutím zakázali.

PAŽIŤ. Muža policajti obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, informoval o tom v stredu trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Vodiča Škody zastavila a kontrolovala policajná hliadka v utorok (23. marca) na ceste I/64 pri križovatke na Pažiť.

"Pri kontrole policajti zistili, že vodič viedol vozidlo v čase, keď mu túto činnosť zakázali po dobu 30 mesiacov. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na dva roky," uviedol Kudlička.

V záujme bezpečnosti ostatných účastníkov cestnej premávky budú policajti v Trenčianskom kraji podľa neho naďalej odhaľovať nezodpovedných vodičov, ktorí nerešpektujú rozhodnutie súdu alebo iného štátneho orgánu o zákaze činnosti a sadnú si za volant.

ZDROJ: SME.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.