Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

A čo tak letný tábor!?

reklama:
A čo tak letný tábor!?

Poznáte to … máte doma dieťa, ktorému častokrát neviete ulahodiť. Nebaví ho už hranie sa s kamarátmi, často je doma a aj keď je pekné počasie, nevie sa zabaviť tak, ako vy za starých dobrých čias. Chcete pre neho vytvoriť aktivitu, ktorá by sa mu pozdávala, no neviete ako na to. Rozmýšľali ste však nad detskými tábormi od cestovnej kancelárie Slniečko?

V našej ponuke nájdete širokú škálu precízne volených výletov, trás či miest a táborov, ktoré ohromia každé dieťa! Stačí si prezrieť celú našu ponuku spolu s dieťaťom a ono samo vám povie, k čomu najviac inklinuje. Aj vďaka tomu môžete spoznať vaše dieťa, zistiť, po čom túži a zaistiť mu množstvo krásnych zážitkov a spomienok, na ktoré nikdy nezabudne!

Samozrejme, touto ponukou nechceme osloviť len samotných rodičov, ale aj školy, ktoré by svojim žiakom radi dopriali to, čo skutočne chcú, no zároveň s poznávacím a edukačným nádychom. Hľadali ste už všade možne, no nikde nevedeli nájsť výlety, ktoré by boli plné zábavy, no taktiež aj užitočných informácií, ktoré by deti mohli v budúcnosti zužitkovať? Chcete, aby si dieťa odnieslo z tábora viac než len hranie s rovesníkmi? V tom prípade máme ponuku výletov a táborov cielených pre uspokojenie aj tej najnáročnejšej klientely!

Nehľadajte v tom háčik, ktorý neexistuje! Skutočnosť je naozaj taká prostá a jedinečná, ako aj na prvý pohľad vyzerá. Nielen naše referencie hovoria o vysokej kvalite jednotlivých zážitkov. Stačí sa spýtať tých najprísnejších kritikov – detí. Tie, ktoré už absolvovali aspoň jeden výlet, ktorý ponúka naša cestovná kancelária Slniečko, vedia, že spokojnosť a bezpečnosť detí je u nás na prvom mieste!

Ak aj vy chcete vašim deťom dopriať nezabudnuteľný zážitok, nečakajte na to, kým vás kopne múza. Navštívte nás v Trenčíne či kontaktujte telefonicky alebo e-mailom a nájdeme spoločnú cestu k širokému úsmevu vášho dieťaťa, ktorý je predsa najdôležitejší!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. februára 2014

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.