Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Dôležité upozornenie – oznámenie spoločnosti IKEA

reklama:
Dôležité upozornenie - oznámenie spoločnosti IKEA

Slovenská obchodná inšpekcia, v záujme dôslednej ochrany spotrebiteľov upozorňuje: Spoločnosť IKEA Bratislava, s.r.o., Ivanská cesta 18, oznamuje že sťahuje od svojich spotrebiteľov sklenené poháre.

RUND, 4cl, 21cl, 40cl, col. sadz: 70133700, artiklové čísla: 301-551-37, 301-496-79, 501-496-78

Krajina pôvodu: Čína.

Ide o ručne robený sklenený pohár s dvojitou stenou, 2 kusy v balení.

Oznámeným dôvodom stiahnutia týchto výrobkov bolo, že spoločnosť IKEA dostala celosvetovo dvanásť oznámení o tom, že sklenený pohár RUND sa rozbil pri používaní. V piatich prípadoch bolo uvedené, že rozbitý pohár spôsobil zranenie.

Na základe oznamov o praskaní pohárov začala IKEA vyšetrovanie, ktoré zistilo odchýlky v hrúbke skla. IKEA sa rozhodla preventívne stiahnuť poháre RUND z predaja na všetkých trhoch.

SOI upozorňuje spotrebiteľov, ak sklenený pohár RUND vlastnia, aby ho v záujme ochrany svojho zdravia prestali používať a vrátili späť do ktoréhokoľvek obchodného domu IKEA, kde im bude vrátená jeho plná cena.

Zdroj: SOI, www.soi.sk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. januára 2011

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.