Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ktoré legíny zdôraznia postavu?

reklama:
Ktoré legíny zdôraznia postavu?

Nepostrádateľné v posilňovni, užitočné každý deň doma a pri stretnutiach s priateľmi. Dámske legíny sú definitívne späť a nič nenasvedčuje tomu, že by čoskoro vyšli z módy. Dnes pár slov o tom, aké legíny si vybrať, s čím ich kombinovať a kde ich zohnať. Pozývame Vás si o tom prečítať!

Dámske legíny: nielen športové

Odkedy sú legíny opäť v móde, len ťažko nájdete športujúcu ženu, ktorá by ich nemala. Sú priliehavé, ale pohodlné. Elastické, no zvýrazňujúce postavu. Priedušné, no zároveň odolné. Majú skrátka samé výhody. Pristanú každej postave, zvýraznia prednosti postavy alebo opticky vylepšia to, čo chceme skryť a premenia to na výhodu. Ideálne na jogging, fitness, turistiku a prechádzky. Jednoducho ich musíte mať! Ako si však vybrať dámske športové legíny, aby vyzerali dobre? Poradíme Vám!

Dámske legíny ideálne na šport aj na každý deň

Ako najjednoduchšie prispôsobiť legíny svojej postave? Siahnite po jednoduchých, hladkých a univerzálnych čiernych legínach. Už dlho je známe, že táto farba zoštíhľuje a hodí sa ku všetkému: je to recept na úspešnú štylizáciu. Čierne dámske legíny môžete nosiť do fitka, ale aj do kancelárie: k tunike, k šatám, dokonca aj ku košeli. Vždy budú vyzerať štýlovo a na chladnejšie dni zvoľte dámske zateplené legíny: budú pohodlné a teplé.

Ďalším spôsobom, ako zdôrazniť postavu v dámskych legínach, sú samozrejme prúžky. Pruhy na bokoch sú osvedčeným spôsobom, ako Vaše nohy opticky zoštíhliť a predĺžiť. Tento model je viac športový, takže je nepravdepodobné, že by sa odporúčal do práce, ale na športové aktivity je už viac než vhodný. Plus top, tričko a mikina pre prípad, že by sa ochladilo a môžete ísť cvičiť!

A čo vzor? Ak chcete, aby Vás nové legíny zoštíhlili, budú najlepšie už spomínané hladké modely, no ak máte radšej trochu farby, siahnite po námorníckej modrej alebo legínach s jemným vzorom po celej ploche. Vzor tak opticky uberie niekoľko kilogramov. Nič Vám však nebráni vyblázniť sa so vzormi. V predajni Ozonee na Vás čaká množstvo grafických vzorovaných legín, ktoré vyzerajú naozaj skvele. Siahnite po nich a uvidíte, ako perfektne v nich vyzeráte, bez ohľadu na to, akú veľkosť nosíte.

Legíny s vysokým pásom: štýlové a pohodlné

Vysoký pás je módnym prvkom, ktorý sa objavuje aj pri legínach. Legíny s vysokým pásom skryjú vyčnievajúce bruško, zdôraznia pás a umožnia Vám zabudnúť na kilá navyše v oblasti bokov. A zároveň vyzerajú skvele s topom alebo voľným oversized tričkom. Chcete spojiť štýlový vzhľad s pohodlným outfitom na šport? Toto je niečo pre Vás!

Ak ešte nemáte svoj pár tenkých, pohodlných a módnych dámskych športových legín, navštívte obchod Ozonee. Nájdete v ňom množstvo návrhov v rôznych prevedeniach a farbách, ktoré sú vďaka atraktívnym cenám vhodné pre každého. Vyberte si niekoľko modelov a uvidíte, že vo všetkých vyzeráte skvele!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 31. marca 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.