Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nové jarné vône, ktoré budete pyšne zdieľať a ktoré si zapamätá i ona – vaša milovaná dcérka

reklama:
Nové jarné vône, ktoré budete pyšne zdieľať a ktoré si zapamätá i ona – vaša milovaná dcérka

Zo všetkých zmyslov je čuch najviac spojený s pamäťou. Aj keď vaše dievčatko vyrastie z bábätka na krásnu labuť a vyletí z rodného hniezda, nikdy nezabudnete, ako voňalo… Tak isto si dievča zapamätá vône svojej mamy. Bude chcieť kráčať vo vašich stopách?

Vône boli, sú a vždy budú spúšťače spomienok. S ich pomocou si dievča i po desiatkach rokov dokáže vybaviť mamin mejkap, šaty, topánky na podpätkoch, účes. A samozrejme i flakóniky, pretože parfumy nepochybne patria k najväčším lákadlám z toaletného stolíka. Pozor, vaša malá slečna ich vyskúša ešte skôr, než si obuje vaše topánky a namaľuje pery. Mali by ste jej to zakázať?

Odborníci tvrdia, že zákazom dosiahnete pravý opak. Keďže tento portál navštevujú hlavne moderné mamy a každá žena chce takou mamou byť, radšej skúste iný prístup. Zmierte sa s faktom, že ako dievčatá rastú, nastavujú svojim mamám zrkadlo. Mama je ich vzorom ženskosti a aj ony túžia byť ženami. Z vône sa naučia veľa o vás, ale tiež o sebe a svojom vkuse. Vybudujte si preto dôveru a skúste zdieľanie začať niečím jemným. Keďže sa nám blíži jar, vybrali sme pre vás novinky – ľahké jarné vône, ktoré vám i dospievajúcim slečnám polichotia.

Dôverne známa záhrada

Tropický koktail s kokosom, mandľami, vanilkou a záplavou exotických kvetín, parfumovaná voda Dolce&Gabbana Dolce Garden, sa radí medzi najpopulárnejšie novinky roka 2018. "Vždy ma v spomienkach vráti späť do detstva, kde som si v kvetinovej záhradke babičky robila piknik a pochutnávala na kokosovom koláči od mamy. A ostalo to v rodine. Moja nová vôňa sa páči aj dcérke Janke“ hovorí o novinke spokojná Vierka, mama 8-ročnej parádnice. Pre obidve dámy je novinka radostná kombinácia sladkosti, čerstvosti a energie jari. Aj tak by sa inými slovami dala popísať skvostná kráska Dolce Garden.

Všetky oči budú na vás

„Kamkoľvek vykročím, získavam pozornosť okolia a veľa, veľa komplimentov. Už sa ňou voňavkujú obidve moje slečny, dokonca aj tá mladšia.“ Takto opísala svoje skúsenosti s vôňou Calvin Klein Calvin Klein Women kolegynka Miška. Sila novej vône Calvina Kleina vychádza z presvedčenia, že najväčšiu moc nad mužmi ma pohľad ženy a tomu tvorca prispôsobil jedinečný dizajn flakónika. Ako sa dalo čakať, prvý dojem neklamal. Skrýva sa v ňom vskutku originálna kvetinovo-drevitá vôňa, ktorá je svieža po citrusoch a eukalypte. Skvelá na každý deň i večer v roku.

Elixír dobrej nálady

Jedinečné spojenie zmyselnosti a potešenia zo života zažijete s novinkou Christian Dior Joy by Dior s bohatým kvetinovým srdcom z jazmínu a ruže z legendárneho Grasse . “Joy by Dior je úplne perfektný parfum pre dievča, ktoré chce vstúpiť do sveta dospelých, ale tiež pre ženu, ktorá chce prebudiť to malé dievčatko vo svojom vnútri a vniesť si do života trošku roztomilosti.” Ako trefne vysvetlila kolegynka kamarátka Katka, novinka Joy by Dior ponúka nový pohľad na voňavý svet tejto značky. Každý deň vám ponúkne minimálne sto dôvodov na úsmev.

Povedomý flakón novej vône

Úplne iný príbeh má novinka Thierry Mugler Alien Flora Futura. Keď Evka, dcérka našej kolegyne Diany, zazrela známy flakónik, vyľakala sa. „Raz si potajomky v kúpeľni vyskúšala vôňu v podobnej fľaštičke ametystovej farby. Bola to omamná parfumovaná voda Alien a kýchala z nej celú hodinu.“ objasňuje Diana s úsmevom počin svojej ratolesti. Parfumy Thierry Mugler naozaj nie sú pre každého. To ale nie je prípad sviežej, šumivej novinky Alien Flora Futura. Tá sa diametrálne líši od pôvodnej vône z roku 2005 a nemá tendenciu deti omráčiť. Je naopak celkom pokojnou vôňou, ktorá necháva za seba šepkať prevažne biele kvetiny.

Deti v Taliansku zvyknú s vôňami vyrastať. Je úplne bežné, keď im mamy postriekajú oblečenie alebo umyté vlásky jemnou vonnou hmlou. Francúzske mamičky neváhajú osviežiť vôňou napríklad kabát alebo vnútro školskej tašky. Ak dievča po celý život obklopujú elegantné ženy, ktoré rady nosia krásne parfumy a robia takéto milé gestá, je veľmi pravdepodobné, že bude mať skvelý vkus a že si k vôni vybuduje rovnako pozitívny postoj. Keď sa teda vaše dievčatko nabudúce vyparádi a zatúži vyskúšať váš parfum, samozrejme mu nedajte flakón do rúk. Pár diskrétnych streknutí s asistenciou mamy však poteší každé detské srdiečko. Alebo navštívte web internetovej parfumérie Elnino.sk , kde nájdete širokú ponuku vôní navrhnutých špeciálne pre deti.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 27. februára 2019

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.