Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pozvánky na Deň detí

reklama:
Pozvánky na Deň detí

Po roku je tu opäť najobľúbenejší deň všetkých detí a aj detí všetkých detí :- ). Takže nielen naše ratolesti ale aj my si môžeme povedať, že máme sviatok. Povedzme si teda o podujatiach, ktoré nás čakajú, a ktorými si môžeme tento dník pekne spríjemniť.

Bratislava

V bratislavskej mestskej časti Ružinov budú prebiehať Ružinovské rybárske slávnosti a MDD 2016. Na tie sa môžete tešiť už 4.júna od 9tej ráno do 20:00. Podujatie prebieha v Areáli hier pri Štrkoveckom jazere. Detičky sa môžu zúčastniť pretekov o chytanie beličiek (malé rybky)- treba si priniesť vlastný bičík a vedierko, chýbať nebudú ani nafukovačky, hudobný program a skvelé rybacie papanie. Vstup je voľný.

Stupava

Na záhorí tiež nebude núdza o zábavu. 1. Júna vás privíta Stupava s známym snehuliakom Olafom (z rozprávky Ľadové Kráľostvo) a Mimoňom. Od 10tej do 18tej vás na Námestí sv. Trojice a v Kaštieľskom parku čakajú súťaže v strieľaní na bránku, tiež mini footgolf. Dietky si môžu nechať namaľovať tvár a spapať cukrovú vatu.

Prešov

Aj mesto Prešov si uctí všetky oslavujúce deti, a to už v stredu 1. Júna. Od 14tej do 18tej hodiny na vás na Pešej zóne v Prešove čakajú krst Legendaria 2 s Kristínou, hrať budú aj rockové skupiny a prídu mažoretky či detské divadlo Cililing. Chýbať nebudú ani tvorivé dielne pre deti, ktoré sú otvorené už od 10tej hodiny ráno.

Oravský hrad, Žilina a okolie

Na Oravskom hrade vás čaká rozprávkový program. Podujatie Rozprávkový svet, v poradí už 21. Ročník sa bude niesť v duchu rozprávkových predstavení,. Krásne rozprávky o Žabom princovi či Šípkovej Ruženke si deti do 6 rokov môžu pozrieť už za 1 euro, nad 6 rokov za 3,5. Podujatie prebieha až do 2.júna vždy od 9tej do 14tej. Podujatie organizuje Oravské múzem Pavla O. Hviezdoslava.

Dobrým programom je určite aj zobrať deti a vybehať sa v blízkej prírode, v lese a pod.. Spojte príjemné s ešte príjemnejším a dajte si napríklad piknik v tráve alebo nejaké rodinné súťaže.

Príjemnú zábavu!

Foto: Pixabay.com

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 31. mája 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.