Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pri výbere športovej obuvi dôverujte overeným predajcom a značkám

reklama:
Pri výbere športovej obuvi dôverujte overeným predajcom a značkám

Mnoho ľudí podceňuje výber správnej obuvi. To sa následne môže negatívne prejaviť aj na ich zdravotnom stave. Spozornieť by mali najmä profesionálni, ale aj amatérski športovci.

Nákupom vhodnej obuvi spravíte prvý krok na ceste k zdravému životnému štýlu. Kvalitná obuv je mimoriadne dôležitá pri všetkých typoch pohybových aktivít. Pre elimináciu pochybení by ste mali vsadiť na overené značky a skúsených predajcov.

Vsaďte na Salomon

Existuje množstvo rád, ako postupovať pri nákupe športovej obuvi. Ani u nás, v predajniach Sportrysy, túto záležitosť nepodceňujeme. Základom je kvalita, ktorú stotožňuje aj značka Salomon. Tá sa, nie len pri tomto sortimente, zameriava na remeselné spracovanie, vývoj produktov a už spomenutý dôraz na kvalitu.

Na svoje si prídu fanúšikovia horskej turistiky, behu, ale aj tí, ktorí chcú dopriať maximálne pohodlie svojim nohám aj pri bežných voľnočasových aktivitách či chôdzi. Tento gigant vo svete športovej výbavy pochádzajúci z francúzskych Álp si vybudoval svoju skvelú reputáciu aj v oblasti bežkárskej športovej výstroje či tej lyžiarskej.

Komplexné služby Sportrysy.sk

Pre zakúpenie si tej najkvalitnejšej športovej či turistickej obuvi ale nemusíte navštíviť len naše kamenné predajne. Vďaka e-shopu Sportrysy.sk sa dostanete do sveta plného kvalitného sortimentu, ktorý vás pripraví na zážitky v prírode či pri športových aktivitách.

Dlhodobá tradícia odzrkadľujúca sa v 30 rokoch na slovenskom trhu v spojení s profesionálnym a osobným prístupom zamestnancov, to sú znaky, ktoré nás od konkurencie v pozitívnom slova zmysle odlišujú.

Okrem samotného nákupu sú pre vás pripravené komplexné služby vrátane požičovne či servisu. Popri už spomenutej športovej obuvi vám ponúkame napríklad batohy a tašky, outdoor a bežecké vybavenie či všetko potrebné pre letné a zimné športy tých najznámejších značiek. A to všetko otestované profesionálne vyškoleným personálom či dokonca športovcami.

(U/PR), zdroj obrázku: Alex from the Rock / Shutterstock.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. apríla 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.