Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

REVOLUČNÁ NOVINKA NA RÝCHLE A ŠETRNÉ HOJENIE

reklama:
REVOLUČNÁ NOVINKA NA RÝCHLE A ŠETRNÉ HOJENIE

Už žiadne dlho sa hojace rany, zápaly, nepríjemné opary, afty alebo akné. Povedzme spoločne NIE všetkým neduhom na našich pokožkách! Revolučná a vyskúšaná novinka ActiMaris sa čoskoro stane jedným z najpoužívanejších zdravotníckych prípravkov v domácnostiach dnešnej doby. Ani vám by nemal chýbať v lekárničke. V európskych krajinách sa ActiMaris používa už viac než 7 rokov, a to s veľkým úspechom. Na Slovensko sa dostal po prvý krát v minulom roku.

ActiMaris výrazne urýchľuje hojenie akné, aftov, oparov, infekčných kútikov, soor (žaba), drobných a rozsiahlejších poranení, pooperačných rán a jaziev alebo zápalov ďasien a ústnej dutiny. Veľmi rýchlo čistí a hojí tiež ťažšie chronické rany ako sú vredy, infikované rany alebo dekubity. ActiMaris používajú aj pacienti so vzácnymi ochoreniami kože, ako choroba motýlích krídel a podobne.

Ide o 100 % prírodný produkt, ktorý neobsahuje žiadne pridané chemické látky ani konzervanty alebo stabilizátory. ActiMaris je veľmi šetrný a vhodný aj pre deti, dojčatá a tehotné ženy alebo dojčiace matky.

Účinnosť ActiMaris-u spočíva v synergickej sile aktívneho singletového kyslíka a morskej vody. Tieto prírodné zložky spoločne rýchlo a účinne čistia, dezinfikujú a prekysličujú rany a zápaly. ActiMaris dodáva kyslík, energiu a minerály pre rýchlejší proces hojenia.

ActiMaris je dostupný vo forme gélu (ActiMaris Gel na hojenie) a 2 roztokov (ActiMaris Sensitiv a ActiMaris Forte). Môžete ho kúpiť v lekárňach na Slovensku alebo na www.actimaris.sk.

Čo je väčším dôkazom, že výrobok funguje, než skúsenosti spokojných zákazníkov?

AKNÉ

Po dvoch mesiacoch pravidelného používania som sa zbavila všetkých problémov, ktoré ma trápili x rokov! Či to už bolo akné na chrbte, tvári alebo na krku. Andrea Šulganová, Plzeň

Skutočne to funguje, moje akné sa hojí omnoho rýchlejšie. Ráno a večer si pleť ošetrím roztokom Sensitiv a potom na prípadné vyrážky nanesiem gél. Vyrážky sa mi už toľko neobjavujú, a keď sa nejaká vyskytne, rýchlejšie zmizne.

Na ActiMaris som čakala s napätím a začala som ho testovať ihneď po doručení. Musím uznať, že čistejšiu pleť som nemala už roky. Najskôr som použila dezinfekčný roztok, pričom ma pokožka trochu pálila asi kvôli tej morskej soli, potom som si naniesla gél a čakala som ako to dopadne. Asi po troch dňoch už boli zmeny viditeľné voľným okom. Vyrážky takmer zmizli. Som nadšená a tieto prípravky mi už doma nesmú chýbať. Vrele ich odporúčam.

Niektoré komentáre z portálu Ženy s. r. o. naozaj dokazujú, že ActiMaris funguje aj na problémy, ktoré pretrvávajú niekoľko rokov. Pokiaľ bojujete s akné a stále nevyhrávate, konečne máte nádej na víťazstvo.

AFTY, OPARY

Eva Krajná, Brno: Trpím na afty, takže som sa ihneď po doručení balíka mohla pustiť do testovania. Gél má veľmi tekutú konzistenciu, vôňa je typická dezinfekčná, skoro ako Savo, ale samozrejme najdôležitejšie sú výsledky. Už druhý deň nebolo po afte ani stopy. Pretože tento výrobok má široké uplatnenie, určite v našej lekárničke bude mať svoje miesto.

Mávam afty a aj opary v nose a na testovanie som sa tešila. Vďakabohu práve nemám opar, ale afty na seba nenechali dlho čakať a urobili sa mi na vnútornej strane spodnej pery. Tak som si ich potierala gélom a za dva dni boli skoro zahojené.

ODŘENINY, PORANĚNÁ KŮŽE

Odreniny, poranenia kože

Jitka Vodičková, Tábor: Manžel často máva poranené ruky z práce, rôzne drobné rezné rany a popáleniny alebo škrabance. Po použití ActiMaris sa mu všetko rýchlejšie hojí.

Syn sa na telocviku poranil a mal poriadne zodratý chrbát, tak som mu dávala obklady z ActiMaris Sensitiv roztoku a na noc som mu ho natrela gélom. Stačilo iba 5 dní a po odrenine nezostala takmer žiadna pamiatka. Je to naozaj úžasné. Od teraz už bude mať ActiMaris v našej domácnosti navždy svoje miesto.

A pokiaľ stále neveríte, že tento prípravok zaberá alebo ak máte iné pochybnosti, môžete sa presvedčiť na stránkach www.actimaris.sk. Je tu aj fotogaléria od našich spokojných odberateľov, ktorí už ActiMaris majú doma vo svojej lekárničke. Viac sa tiež dozviete vo videu z Receptára prima nápadov. Nezúfajte a vyskúšajte silu mora.

PR čánok.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 2. marca 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.