Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rodina v znamení barana a býka

reklama:
Rodina v znamení barana a býka

Ktoré znamenia sa k sebe najviac hodia? Boli by ste prekvapení, aké kombinácie sú tými ideálnymi. Talianska domácnosť či nudný ideál? Nájdete sa v našom článku?

Muž baran: Je to človek aktívny a energický. Deti vychováva ako najlepšie vie. Dáva im lásku celého svojho srdca a chce z nich vychovať úctivých a priamočiarych ľudí. Rovnako ako mamička baran, aj otec stanovuje večierku a na svoje dcéry dáva pozor typickým otcovským dozorom. Barani milujú športy ale aj adrenalín. Baran muž je vedúcou osobnosťou či už v rodine ale aj v zamestnaní.

Žena baran: Žena baran je hrdá a tvrdohlavá. Často sa môže javiť, že si všetko chce urobiť sama než by o to niekoho požiadala. Je veľmi energická a aktívna čo samozrejme dominuje aj vo výchove detí. Pravdepodobne ju nenájdete s deťmi len tak vysedávať pri telke, väčšinou ich skôr vídať na športovom podujatí alebo na dobre organizovanom výlete. Svoje deti vychováva láskavou a disciplinovanou výchovou. Večierka a termíny hotových domácich úloh by mali byť na prvom mieste. Je to priama žena, ktorá si nedáva servítku pred ústa. Ak ste až príliš citlivá povaha, budete to mať s takýmto človekom ťažké. Pre barana je totiž prirodzené povedať úprimne a bez okolkov, čo má na jazyku tak ako na srdci.

Kto sa k vám hodí?

K aktívnej a trochu cholerickej povahe sa hodí niekto, kto ho umierni a rešpektuje, napr. váhy. Blíženci sa k baranom hodia tiež, pretože sa spolu veľa nasmejú a majú mnoho spoločného.

Baran s býkom alebo s baranom by mohli mať taliansku a výbušnú domácnosť. Nie sú príliš ochotní ustupovať.

Dieťa baran: Rovnako, ako jeho mamička v znamení barana či otecko v znamení barana, je spravodlivý a priamy v tom, čo robí aj hovorí. Už odmalička sa stavia do pozície vodcovskej osobnosti, preto sa dobre uplatní pri pripravovaní rôznych podujatí a projektov. Napríklad pozícia vedúceho futbalového tímu by sa mu mohla pozdávať. Je aktívny, preto ho treba zamestnať. Zvláda aj viacero hobby aktivít naraz.

Muž býk: Muž, ktorý má silný zmysel pre skutočný reálny svet. Ako partner je verný a v sexuálnom živote túži po vášni. Rovnakú vášeň dokáže partnerke odovzdať aj on. Je to úspešný muž, ktorý však občas robí aj nemožné vo svojom kariérnom živote. Býkovia bývajú workoholici, preto sa jeho žena bude musieť zmieriť s tým, že ho často doma neuvidí. Ak sa však úprimne porozprávajú, býk pookreje a porozumie svojej nežnej polovičke. Otecko býk môže byť lenivší muž, ktorý rád s deťmi oddychuje. Vie, že voľného času je málo a treba si ho užiť. Naučí ich ako si ísť za svojím a nezľaknúť sa prekážok.

Žena býk: Sú to tvrdohlavé žienky, realistky. Nie sú to znamenia, ktoré by lietali v oblakoch. Od života očakávajú určité istoty a tie sa snažia nasledovať. Raz budú mať rodinu, ktorú chcú rovnako ako aj seba zabezpečiť a vychovávať ju v dobrom prostredí. Ako matky sú veľmi obetavé, pre rodinu robia často aj nemožné.

Kto sa k vám hodí?

Najviac asi blíženci, váhy- tie vás umiernia, túžia po miernejšom tempe.

Dieťa býk: Tvrdohlavé dieťatko, ktoré je od malička úspešné. Vhodné ako vedúca osobnosť pri skupinových projektoch prekonáva samého seba a všetkých naokolo udivuje šikovnosťou. Občas však býva malý býk trochu lenivý, preto ho treba popostrčiť. Nesmie sa nechať bez dozoru, rád si totiž robí po svojom.

Pokračovanie už čoskoro. Nabudúce nás čaká rodina v znamení blížencov a raka.

Foto: Pixabay.com

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 13. apríla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.