Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rodina v znamení leva a panny

reklama:
Rodina v znamení leva a panny

Ktoré znamenia sa k sebe najviac hodia? Boli by ste prekvapení, aké kombinácie sú tými ideálnymi. Talianska domácnosť či nudný ideál? Nájdete sa v našom článku?

Muž lev: Muž v znamení leva je presne ako názov tohto znamenia: pánom a kráľom. Lev je kráľom džungle, muž lev je kráľom svojho príbytku. Je to úctyhodný človek, ktorý robí dôležité rozhodnutia, pretože ľudia okolo neho si ho vážia a často krát sa s ním o dôležitých veciach radia. Aj v práci je vedúcou osobnosťou, ktorá vedie celé tímy a dokonca spoločnosť. V láske tiež vyžaduje, aby ho brali s úctou. Za zadosťučinenie a úctu poskytne naoplátku veľmi príjemný vzťah, ktorý je silným putom. Žena sa cíti byť v bezpečí, s levom jej ochrancom, sa jej na hlave vlások neskriví. Ako otec je lev ochranársky a svoje deti rozmaznáva. Snaží sa im poskytnúť bohatý život na zážitky a emócie ale aj po materiálnej stránke.

Žena lev: Silná žena a navyše veľmi ženská. Je to človek, ktorý je úctyhodný, podobne ako muž lev. V práci zastáva popredné pozície a všetci na ňu s obdivom pozerajú. Aj muži by ju chceli skrotiť, ale to sa podarí len málokomu. Vo vzťahu navyše vyžaduje kus slobody, za ktorý však poskytuje energický vzťah, v ktorom sa nenudí nik. Muži však zvyknú na rivalov v okolí levice žiarliť, pretože levica má okolo seba veľa mužov, ktorí spravia aj nemožné, aby si ich všimla. Keďže ona je kráľovná, hľadá kráľa. Je príťažlivá a rada investuje do svojho vzhľadu. Ako matka dokáže byť prísna, ale za túto cenu ponúka v prípade slušného správania rozmaznávanie. Všetko musí byť na poriadku aj doma. Nie je to však žienka domáca, ktorú by ste mohli zavrieť doma.

Kto sa k vám hodí?

Levy sú extroverti, ktorí si však vyberajú svojich partnerov podľa prísnych kritérií. Potrebujú vedieť, že budú celý život za lásku a ochranu dostávať uznanie. Blíženci by mohli s levmi tvoriť dobrý pár, lebo sú obaja živí a spoločenskí.

Dieťa lev: Lev je slušný a má vyberané spôsoby. V oblasti správania je zvyknutý na určitý štandard, preto si priateľov vyberá sám. Je energický a správne zapálený pre množstvo aktivít. Šikovný s vedúcou osobnosťou, tak by sme ho mohli charakterizovať.

Muž panna: Je citlivý ale nedáva to príliš najavo. Nie je tým, kto príde ako prvý, keď sa s niekým zoznamuje. Je trochu hanblivý a prvé kroky vo vzťahu mu robia problém. Je rozumný a dokáže analyzovať a hravo riešiť problémy. Často krát je to aj technický typ, ktorý dokáže s technikou pracovať, môže teda byť mechanikom alebo kameramanom či strihačom. Má hlboký zmysel pre čistotu niekedy až príliš výrazný, čo sa niektorým lenivším znameniam nemusí pozdávať. Ako otec je praktický, pre svoje deti chce dobré zabezpečenie. Vyžaduje úctu a slušné správanie, vedie deti k čistote a k rozumnému riešeniu problémov. Ponúka lásku a ochranu, ktorou svoje deti dobre vychováva.

Žena panna: Panna miluje upratovanie a čistotu. Vždy si nájde niečo, čo sa ešte dokonale neleskne a nevonia tak, akoby malo. Má rada aj varenie a najmä, ak môže variť pre celú rodinu. Rodina je na prvých miestach a snaží sa jej dať všetko, čo deti aj manžel potrebujú. Je obetavá, vzdáva sa rôznych snov ak príde na rodinné záležitosti. Dokáže tolerovať rôzne neduhy a zlé vlastnosti. V zamestnaní rada riadi a kontroluje, pocit zadosťučinenia je, ak sa vďaka nej niekto naučí niečo nové.

Kto sa k vám hodí?

Škorpión či kozorožec sú dobrými partnermi najmä po sexuálnej stránke. Avšak po citovej je to najmä škorpión, kto má so zdržanlivou pannou trpezlivosť.

Dieťa panna: Dieťatko v tomto znamení je slušne vychované, čistotné a realistické. Skrátka ideálne dieťa. Niekedy však majú rodičia problém naučiť ho snívať. Sú obľúbený v kolektíve najmä preto, že s chladnou hlavou dokážu poradiť, ako sa vymotať z nejakého problému. Nepanikária.

Pokračovanie už čoskoro. Nabudúce nás čaká rodina v znamení váh a škorpióna.

Foto: Pixabay.com

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. mája 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.