Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ste smutní? Pozrite si toto video!

reklama:
Ste smutní? Pozrite si toto video!

Toto video je plné vtipných situácií malých neposedníkov. Ak ste nemáte dobrú náladu, ste v strese alebo ste smutní rozhodne si pozrite toto video.

Je plné až hodiny podarených ale neplánovaných videí. Stačí si pozrieť len 5 minúť a zaručene vám vyčaria úsmev na tvári.

Tešiť sa môžete na bábätko, ktoré hovorí na všetko nie nie nie. Učí sa hovoriť a teda na rôzne otázky od rodičov povie vždy nie nie nie a pokrúti hlavou. Či už je to otázka: Chcel by si milión dolárov? alebo Ľubiš svojho tatina? Stále je to tá istá odpoveď ale s úsmevom na tvári. No kto by mu neodpustil:-).

Čaká vás aj prevrhnutie nafukovacieho bazénika naplneného farebnými guličkami,

Utekanie po ceste a padnuté nohavice počas behu alebo mačacie reflexy. Pýtate sa, čo to je? Malé detičky podobne ako mačky naháňajú laserové svetielka po izbe, zrejme ani len netušia čo to je a sú zvedavé.

Zdroj: Youtube.com, Youtube Channel: 1HourCompilations

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. apríla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.