Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Tehotná žena čakala trojičky

reklama:
Tehotná žena čakala trojičky

Keď sa mladý pár dozvedel, že čaká viac ako jedno dieťa, nikdy nemohol tušiť, aké zázračné a život meniace narodenie ich detí bude. Ellie Dudfield (21) a Billy Revell (20) z Anglicka už boli rodičmi malého dievčatka, keď im bolo povedané, že môžu očakávať rozšírenie rodiny. Ellie bola tehotná s trojčatami!

Tehotenstvo však bolo úplne jedinečné a trojčatá vzdorovali všetkým predpokladom. Páru bolo povedané, že existuje menej ako 50% šanca, že traja chlapci prežijú. V skutočnosti boli podľa Mirroru šance 1 z 200 miliónov. 30. júna 2021 mohli privítať na svete svoje identické trojčatá, a to o 12 týždňov skôr, než sa očakávalo.

Bol to emotívny zážitok, traja novorodenci mali zo začiatku problémy. Rodičia ale nikdy nestrácali nádej, že budú môcť prevziať plnú zodpovednosť byť rodičmi štyroch detí. Dnes je pár šťastný z trojčiat Archieho, Arthura a Albieho a veľkej sestry Loly. "Bola to dlhá cesta a stálo nás veľa času a úsilia, aby sme nasporili dostatok peňazí, aby sme vychovali všetky štyri deti tak, ako najlepšie vieme." Dá sa s istotou povedať, že život mladých rodičov bol doteraz celkom neobvyklý, ale bol tiež naplnený mnohými požehnaniami a radosťami.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.