Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Veľká noc v nemocnici: Najmenší pacienti sa premenili na roztomilé zajačiky

reklama:
Veľká noc v nemocnici: Najmenší pacienti sa premenili na roztomilé zajačiky

Predčasniatka budú mať na svoje prvé sviatky krásnu spomienku. Zdravotnícky personál z Dallasu sa rozhodol spríjemniť veľkonočný čas najmenším pacientom a ich rodičom, ktorí ostali “zaseknutí” na oddelení intenzívnej starostlivosti pre novorodencov.

Zdravotné sestričky pracovali celé mesiace na tom, aby svojim drobučkým zverencom vytvorili nádherné darčeky. Každé z predčasniatok na ich oddelení od nich dostalo rozkošnú háčkovanú čapičku so zajačími uškami.

Myšlienka projektu sa zrodila ešte vlani v decembri, keď zdravotníci chceli dopriať krásne prvé Vianoce rodinám predčasne narodených bábätiek. Uháčkovali vtedy desiatky čapíc, ktoré sa stali obrovským hitom. Tak ako vtedy, i teraz rodiny drobčekov dostanú fotografiu, dokumentujúcu ich prvý veľký sviatok.

Foto: Instagram/Methodist Dallas Medical Center

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. apríla 2019Zdroj www.inspiremore.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.