Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vkusne a štýlovo zariadený interiér? Takto to zvládnete

reklama:
Vkusne a štýlovo zariadený interiér? Takto to zvládnete

Pekné bývanie znamená pre každého niečo iné. Niekto sleduje trendy a iní sa držia výhradne svojho vkusu. Na vkusne zariadený interiér existuje niekoľko praktických rád.

Zdroj: https://www.pexels.com/sk-sk/photo/stol-luxus-prepych-interierovy-dizajn-4352247/

Zariaďujete si interiér? Kľúčom k dobrému pocitu z bývania je zohľadnenie osobného vkusu. So zariaďovaním sa neponáhľajte a doprajte si dostatok času na dosiahnutie finálnej podoby.

Aj keď je štýl bývania každého z nás individuálny, zhrnuli sme všeobecné rady na vkusne zariadený interiér. Veríme, že vám pomôžu k spokojnému bývaniu.

Nákupu nábytku sa pri zariaďovaní domu nevyhnete. Ale Merkury Market zľavový kód vám pomôže, aby ste platili menej.

Zdroj: https://www.pexels.com/sk-sk/photo/interierovy-dizajn-lampa-vnutri-apartman-2082087/

Všetko má svoje miesto

Nie každý je zástancom minimalizmu a je to v poriadku. No, aj keď máte radi veľa vecí, všetky by mali mať svoje pevné miesto. Odporúčame vám preto nakupovať len toľko vecí, koľko vám vaše priestorové možnosti dovoľujú.

Nezmyselným odkladaním vecí by sa mohlo stať, že budete mať zbytočné lapače prachu. A tie neskrášľujú žiaden interiér.

Zdroj: https://www.pexels.com/sk-sk/photo/dom-architektura-interierovy-dizajn-lampa-6480707/

Dostatok svetla

Atmosféru celého bývania výrazne dotvárajú aj jednotlivé typy osvetlenia a ich počet. Okrem hlavného sa zamerajte na bodové svetlá, svetelné reťaze či iné doplnkové osvetlenie.

Uvidíte, že každé dodá vášmu bývaniu osobitý štýl.

Máme pre vás tip na jedinečné umiestnenie osvetlenia. Okolo obrazov omotajte LED pásiky. Okrem toho, že sú samy osebe krásne, z nich večer bude pekná svietiaca dekorácia.

Ako za osvetlenie zaplatiť menej? Využite pri nákupe Planeo zľavový kupón a ušetrite.

Zdroj: https://www.pexels.com/sk-sk/photo/dom-stary-vintage-sip-5849392/

Farebné kombinácie

Pri zariaďovaní bývania dbajte na jednotnosť farieb. Je to mimoriadne dôležitý bod, aby vaše bývanie nepôsobilo gýčovo. Jednoducho v interiéri nekombinujte príliš veľa farieb.

Chcete mať výraznejší prvok? Odporúčame vám zvoliť neutrálne farby a podčiarknuť ich farebnými doplnkami. Skvelým a moderným spôsobom je napríklad vymaľovať 3 steny nabielo a jednu inou a výraznejšou farbou. Na oživenie interiéru môžete použiť aj tapety. Dobrou správou je, že sú opäť IN.

Zdroj: https://www.pexels.com/sk-sk/photo/interierovy-dizajn-obchodne-poschodie-apartman-dekoracia-8580720/

Či budete sledovať trendy alebo nie, hlavne si zariaďte bývanie tak, ako sa páči vám. Iba tak budete maximálne spokojní.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. mája 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.