Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Vyhrajte kočík s rodinnou bankou pupočníkovej krvi

reklama:
Vyhrajte kočík s rodinnou bankou pupočníkovej krvi

Uchovanie kmeňových buniek z pupočníkovej krvi považujú nastávajúci rodičia za aktuálnu tému. Poniektorí sa chcú dozvedieť viac a hľadajú informácie – najlepšie na jednom mieste. Rodinná banka Cord Blood Center pripravila zaujímavú súťaž na svojej webovej stránke práve pre nich. Stačí sa nezáväzne zaregistrovať a už len čakať, či práve vy nezískate poukážku v hodnote 500 € na nákup detského kočíka a príslušenstva. Pozor, každý týždeň jeden výherca!Pupočníková krv sa v súčasnosti využíva na liečbu viac ako 80 závažných diagnóz. Spolu s rozširujúcim sa zoznamom ochorení stúpa i počet prípadov aplikácie vlastnej pupočníkovej krvi. Štatistiky hovoria už o takmer 700 deťoch, ktoré postúpili liečbu vlastnou alebo súrodeneckou pupočníkovou krvou. Mnohé klinické štúdie skúmajú potenciál využitia kmeňových buniek v regeneratívnej medicíne, a to napríklad pri detskej mozgovej obrne, autizme či cukrovke 1. typu.

Vlastná pupočníková krv má niekoľko unikátnych výhod. Jej odber je rýchly, bezbolestný a bezpečný. V prípade potreby je k dispozícii ihneď a telo ju neodmietne. Rodinná banka Cord Blood Center zabezpečuje odber, spracovanie, uskladnenie a vydanie kmeňových buniek z pupočníkovej krvi.

Súťažte o kočík

Pripravili sme pre vás skvelú súťaž o poukážku v hodnote 500 € na nákup detského kočíka a príslušenstva podľa vlastného výberu. Stačí sa zaregistrovať na stránke www.cordbloodcenter.sk/vyhrajte-kocik/ a vyplniť jednoduchý formulár. Veľa šťastia!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. apríla 2013

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.