Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Výzva s bábätkami. Topnete ju?

reklama:
Výzva s bábätkami. Topnete ju?

Všetko sa začalo 16.teho júna. Prvú fotografiu pridal na známu sociálnu sieť otecko, ktorý založil blog Life of Dad.

V preklade tento názov znamená Život otca.

Zjavne sa trochu nudil, a tak nič netušiac spustil internetový hit. Nová výzva pre všetkých otcov ale aj mamy znie: Koľko cereálií v tvare krúžku dokážete postaviť na bábätko?

Tento vynaliezavý otecko začal noštekom svojho dieťatka, no odvtedy sa zúčastnili tejto výzvy mnohí rodičia ,ktorí pokračovali aj na líčkach či na čele svojej ratolesti.

Prekonávajú sa pritom v počte cereálií, ktoré nesmú z dieťatka spadnúť. Hlavným spúšťačom výzvy zrejme bolo tiché sledovanie ratolesti, ktorá spinkala pokojným spánkom. Bábätká ako všetci vieme, sú veľmi pokojné a väčšinou sa pri spaní nepohnú. No a tak sa občas stanú terčom srandy svojich rodičov.

Ak sa chcete zúčastniť, nezabudnite si fotku svojho výtvoru zverejniť na sociálnej sieti a použiť hashtag (značku) #CheerioChallenge

Pozrite si video, v ktorom je vidieť, akí iniciatívni boli účastníci tejto súťaže. Na fotografii vidíte fotku otecka z Life of Dad, ktorá odštartovala celú výzvu.

https://youtube.com/watch?v=P85Si-7-VbQ

Zdroj foto: Blog Life of Dad http://www.lifeofdad.com/

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Zdroj videa: Youtube, Youtube Channel: SlideShow ForFun

https://www.youtube.com/channel/UCmFx_cKijkM1lbZYUvnqA1Q

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. júna 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.